Europa Europese Unie EU

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.  

Info Rijksoverheid, Wikipedia en Twitter.  


Met standpunt.

partij-voor-de-dieren-logo-002 logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 denk2 vnl nieuwe-wegen vrijzinnige_partij_ii 


Wat hebben wij voor of tegen de Europese Unie gedaan?

partij-voor-de-dieren-logo-002 logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 denk2 vnl nieuwe-wegen vrijzinnige_partij_ii pvv2


 Geen Standpunt of informatie.


 

Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!

Maak vooral gebruik van de zoekfuncties op de website van de partij waar je meer van wilt weten.

Bekijk de politieke successen van de partijen.

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  21-2-2017

Heeft u een vraag of wilt u een reactie achter laten?


Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Handel, Internationaal. Bookmark de permalink .