Ook zo genoeg van al die beloftes?

Heb jij ook zo schoon genoeg van al die beloftes van de politieke partijen in de aanloop naar de verkiezingen. Gouden bergen blijken een kat in de zak.  Vergelijk daarom hun beloftes met hun standpunten. Deze standpunten staan op hun website.  Daar is veel te vinden over hun mening, waar zij zich voor inzetten, hoe zij dat doen en met welk resultaat. De verschillen zijn groot. Soms  vind je niks, soms een groot archief met activiteiten en bevlogenheid, bij de ander veel moties en kamervragen maar een uiterst twijfelachtige koers.

Deze website helpt om een aantal standpunten te vinden. Natuurlijk is dat zeer beperkt, maak op de website van een politieke partij daarom gebruik van de zoekfunctie. Je zult versteld staan hoeveel informatie je soms te zien krijgt. Dat geeft een goed beeld van de inspanningen die een partij verricht voor een bepaald punt dat zij daar serieus mee bezig zijn.

Op deze website staan niet alleen grote doelstellingen zoals defensie en gezondheidszorg, maar ook heel concrete  zoals  de vechtscheiding, de plasticsoep, vuurwerk en kinderopvang. Wat willen deze partijen concreet met deze punten. Gebruik daar de zoekfuncties voor. Zoek naar het onderwerp dat jou belangrijk is.

Laat je niet voor de gek houden. Stem op een partij die laat zien waar zij voor staat en daar ook echt er voor gaat.

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .