Klimaat

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.

Info rijksoverheid,  Wikipedia en Twitter. Zie ook klimaatinfo en het thema milieu.

Tip, lees ook de Twitter Klimaat Krant!


Met standpunt.

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo-d66-002 logo-pvda-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 


Wat hebben wij voor het klimaat gedaan?

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150  pvv2 


 Geen Standpunt of informatie.

denk2 forum-voor-democratieimages


BOS ALS BRANDSTOF

Grootschalige kaalkap, vrachtwagens vol hele boomstammen, biodiversiteit bedreigd

Klimaat wordt hét thema van de kabinetsformatie. Vooral de bijstook van biomassa in kolencentrales is een heikel punt. Volgens demissionair minister Henk Kamp (Economische Zaken) is het verbranden van hout nodig om de Europese klimaatdoelstellingen voor duurzame energie te halen. Maar critici zijn bezorgd over de gevolgen van dit beleid. Nederlandse energiebedrijven zullen miljoenen tonnen hout gaan importen. ZEMBLA doet daarom onderzoek naar de biomassa-industrie.  

Bekijk de documantaire op Zembla

Nog meer weten over klimaatverandering?

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  22-3-2017

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .