Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil?

De strijd om de macht zal altijd blijven bestaan. Net zoals list en bedrog, passie en liefde. willem-van-oranjeDe democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Zoek naar antwoorden op hun website, of stel vragen.

Willem van @Standpunten volgt de politici. Willem geeft geen advies, maar deelt zijn nieuwsgierigheid op deze website. Willem gelooft niet in verkiezingsbeloften. Standpunten en informatie op de websites geven een goed inzicht in de belangstelling en gedrevenheid van de Kamerleden. Voor wie dieper wil graven is er ook veel informatie terug te vinden bij de kamerstukken.

Kun je jou onderwerp niet vinden, dan kun je ook nog vragen stellen. Veel kamerleden zijn via Twitter bereikbaar. Maar ook via de mail.  Kijk daarvoor op de lijst van alle de Kamerledenof bij de fractievoorzitters.

Wil je toch meer hulp om je keuze te bepalen, dan kun je gebruik maken van de stemhulpjes. Ik vind dat geen verstandige keus, want daarmee laat je je lot door een ander bepalen. Deze stemhulpjes gaan uit van de punten in het verkiezingsprogramma.  Maar wat is dat waard als deze niet bij hun standpunten staan, er geen serieuze activiteiten op dit punt te vinden zijn in hun dagelijkse werk in de tweede kamer? Maar wie ben ik om te zeggen wat jij moet doen. Links onderaan op deze pagina vind je de verschillende stemhulpjes.

Heb je een vraag over deze website, of zou je graag een actueel standpunt op de website willen zien. Stuur dan een tweet naar @standpunten, of een mail naar vergelijkpolitiekestandpunten@hotmail.com.

Succes!

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .