Nepnieuws

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.

Informatie op Twitter.

De rijksoverheid over nepnieuws.    Info Wikipedia,  Zie ook het thema 


Met standpunt.   


Zonder (duidelijk) Standpunt, wel betrokkenheid.

logo-d66-002


 Geen Standpunt of informatie.

logo-christen-unie-002 cda-logo-150x150 partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo_50plus denk2 logo-groen-links-002 logo-pvda-002 logo-sgp-002 logo-vvd-002 vnl nieuwe-wegen pvv2 vrijzinnige_partij_ii


 

Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!

Herken jij nepnieuws? Probeer het zelf! En kijk even naar dit bericht van de NOS.

Maak vooral gebruik van de zoekfuncties op de website van de partij waar je meer van wilt weten.

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  16-1-2017

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .