Hoe staan wij tegenover ontwikkelingssamenwerking?

Kies een item in de menubalk en dan op het logo van een partij.

Info Rijksoverheid  Wikipedia   Twitter.


Met Standpunt

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small cda-logo-150x150 sp logo_50plus GroenLinks pvda vvd vrijzinnige_partij_ii cu-logo_380


Wat hebben wij in de tweede kamer gedaan voor ontwikkelingssamenwerking?

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 denk2 vnl nieuwe-wegen vrijzinnige_partij_ii pvv2


Geen standpunt, geen informatie

nieuwe-wegen


 Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!

 Maak op de websites vooral gebruik van de zoekfuncties als je meer wilt weten.

Deze pagina is bijgewerkt op  4-2-2017.

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .