Veehouderij

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij

Informatie op Twitter.

De rijksoverheid over veehouderij   Info Wikipedia


Met standpunt

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small cda-logo-150x150 spGroenLinksD66 pvda sgp


Geen (duidelijk) Standpunt

cu-logo_380 logo_50plus vvd pvv2 vrijzinnige_partij_ii


Geen standpunt

denk2 vnl nieuwe-wegen


Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!

Maak op de websites vooral gebruik van de zoekfuncties als je meer wilt weten.

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  30-12-2016


Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Energie, Gezondheid, Handel, Internationaal, Klimaat, Leefomgeving, Milieu, Natuur, Ontwikkelingssamenwerking, Veiligheid, Vervoer, Voeding, Werk en Inkomen. Bookmark de permalink .