Vluchtelingen

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.  


Ons standpunt.

cda-logo-150x150 logo-christen-unie-002 D66  denk2  forum-voor-democratieimages  logo-groen-links-002  pvda  partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small  logo_50plus  logo-sgp-002  sp   logo-vvd-002


Wat kun je op onze website nog meer vinden over vluchtelingen?

cda-logo-150x150  logo-christen-unie-002  D66  denk2  logo-groen-links-002 pvda  partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small  pvv2  logo_50plus logo-sgp-002  sp  logo-vvd-002


Bekijk de politieke successen van de partijen.

Info RijksoverheidWikipedia en Twitter.  

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  19-06-2017

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Bureaucratie, Criminaliteit, Europa, Huisvesting, Internationaal, Ontwikkelingssamenwerking, Recht, Veiligheid, Vrijheid, Werk en Inkomen. Bookmark de permalink .