Voetbalvandalisme

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.

De rijksoverheid over Voetbalvandalisme


sgp


Geen (duidelijk) Standpunt.

cda-logo-150x150     cu-logo_380    denk2      partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small     sp     logo_50plus     GroenLinks     D66     pvda     vvd     vnl     nieuwe-wegen     pvv2     vrijzinnige_partij_ii


Nieuwe Partijen.

piratenpartij         forum-voor-democratieimages        geenpeil


Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!

 Maak op de websites vooral gebruik van de zoekfuncties als je meer wilt weten.

deze pagina is gemaakt of aangepast op  31-12-2016

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .