Hoe gaan wij om met uw Privacy?

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.

Info rijksoverheid, wikipedia en Twitter.


Met standpunt.

partij-voor-de-dieren-logo-002 logo-sp-002 logo-groen-links-002  pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 


Wat hebben wij gedaan voor uw privacy?

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda logo-d66-002 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 vnl vrijzinnige_partij_ii  pvv2


 Geen Standpunt of informatie.

nieuwe-wegen denk2


 Voor informatie van en over de nieuwe politieke partijen klik hier!  

Maak vooral gebruik van de zoekfuncties op de website van de partij waar je meer van wilt weten. 

Bekijk politieke successen.

Deze pagina is gemaakt of aangepast op 4-3-2017


Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .