De Tweede Kamer na de verkiezingen 2017

De gekozen partijen.

Klik op een logo en je komt bij hun standpunten, of als zij die niet hebben, op hun website!

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda D66 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 denk2 pvv2 forum-voor-democratieimages  

De formatie is inmiddels begonnen. Volg hier de ontwikkelingen via het lifeblog van de NOS.

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib ontving op donderdag 16 maart 2017 Edith Schippers in de Stadhouderskamer om kennis te maken en de opdracht voor een verkenning om te zetten in concrete afspraken. bron ‘Tweede Kamer der Staten-Generaal’.

 

 

 

 

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .