Jemen. Hongersnood, oorlog, genocide…

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.  

Info Rijksoverheid, Wikipedia en Twitter.  


Wat hebben wij gedaan voor Jemen?

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo_50plus pvda D66 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150   


 Geen Standpunt of informatie.

logo-groen-links-002 denk2 forum-voor-democratieimages pvv2


Wil je meer weten? Maak  gebruik van de zoekfuncties op de website en sta versteld!

Bekijk de politieke successen van de partijen.

Deze pagina is gemaakt of aangepast op  21-3-2017

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Democratie, Handel, Hongersnood, Humanitaire ramp, Internationaal, Internationale hulpverlening, Klimaat, Leefomgeving, Ontwikkelingssamenwerking, Voeding, Vrijheid. Bookmark de permalink .