Standpunt Visserij

Kies een item in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.  

Info RijksoverheidWikipedia en Twitter.  


Standpunt.

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 pvda D66 logo-christen-unie-002 logo-vvd-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 


Hoe gaan  onze partijen om met Visserij?

partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo-groen-links-002 logo_50plus pvda  logo-christen-unie-002 logo-sgp-002 cda-logo-150x150 pvv2 


 Geen Standpunt of informatie.

denk2 forum-voor-democratieimages


Over vis, migranten, een piratenplaag en oorlog. 

Het is een drijvende kracht achter migratie- en vluchtelingenstromingen. Het is de oorzaak van veel moderne slavernij. Het is zelfs één van de heimelijke redenen achter Brexit. Toch hoor je er bijna niemand over.

Dit is de oplossing voor vluchtelingen en hongersnood, maar geen politicus in Nederland die je er ooit over hoort. Waarover…?  Goed visserijbeheer!  Voor alle zeeën. Lees verder in de Correspondent!


Nederlandse visgigant weer gepakt voor illegaal vissen in Afrika

Een garnalenschip van Atlantic Shrimpers Limited, eigendom van de Nederlandse visgigant Cornelis Vrolijk, is voor de Liberiaanse kust op heterdaad betrapt op illegaal vissen. Dat is niet voor het eerst. Eerder liep het bedrijf tegen de lamp bij Kameroen.

Milieuorganisatie Sea Shepherd maakte maandag bekend dat op 13 maart 2017 het garnalenschip Star Shrimper XXV door de Liberiaanse kustwacht is geënterd. Volgens de actiegroep is het schip op heterdaad betrapt toen het illegaal op tropische garnalen viste in Liberiaanse wateren. Het schip bezat enkel het recht om in de wateren van Ivoorkust te vissen. Lees verder in Follow the Money.


Deze pagina is gemaakt of aangepast op  1-4-2017

Advertenties

Over Willem van @Standpunten

Is de politiek een slangenkuil? Zal de strijd om de macht altijd blijven bestaan? Net zoals list en bedrog, passie en liefde! De democratie waakt over een eerlijke verdeling van de macht. De stemmer is verantwoordelijk voor zijn keuze, de politicus voor het waarmaken van zijn politieke passie. Laat je niet verleiden tot loze beloften. Ga op onderzoek naar waar jou politici echt voor staan. Deze website helpt je om informatie te vinden. Doe er mee wat jij wilt. Je mening bepaal je zelf en ook de partij waar jij uiteindelijk op stemt. Succes.
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hongersnood, Humanitaire ramp, Internationaal, Internationale hulpverlening, Leefbare aarde, Natuur, Ontwikkelingssamenwerking, Voeding, Werk en Inkomen. Bookmark de permalink .