Anti-anti-Zwarte Piet activisten houden anti-Zwarte Piet activisten tegen.

Met verbazing heb ik naar het nieuws gekeken op de NOS. Afgelopen zaterdag hebben anti-zwarte Piet activisten van hun democratisch recht gebruik willen maken om tegen de komst van Zwarte Piet te demonstreren. Actief als zij waren togen zij met de bus op weg naar Dokkum alwaar Sinterklaas met zijn zwarte Pieten zou aankomen. Echter op de A7 zijn zij tegengehouden door een groep anti-anti-Zwarte-Piet-activisten die de snelweg met hun auto’s hebben geblokkeerd.

De Burgemeester van Dokkum heeft vervolgens de demonstratie van de anti-zwarte-Piet-activisten verboden omdat zij niet op tijd in Dokkem waren verschenen en toen werd het volgens de burgemeester toch nog een geweldig feest.

Voor veel automobilisten was deze actie geen aangename surprise, want niet alleen de bussen van de anti-zwarte-Piet-activisten kwamen plotseling en onverwacht tot stilstand maar ook de rest van het achteropkomende verkeer met kop-staartbotsingen als gevolg. Meerdere automobilisten, misschien wel ouders die met hun kinderen op weg naar de aankomst van Sinterklaas en zwarte Piet, kregen hiermee de schrik van hun leven. Deze anti-anti-Zwarte-Piet-actie had hun zomaar het leven kunnen kosten.  Maar volgens de woordvoerder van de anti-anti-Zwarte-Piet-activisten was dit niet te voorkomen. “Dat hoort er bij. Maar gelukkig vielen er geen gewonden!”

Waaaaaaah….

Activisten die zeggen dat zij opkomen voor het heerlijke Nederlandse sinterklaasfeest, maar er geen moeite mee hebben als daar een paar doden of gewonden bij vallen? Nu zitten we niet alleen opgescheept met Sinterklaas en zijn Pieten, maar ook nog met een horde horrorclowns!


Wat vinden onze kamerleden van Discriminatie


[siteorigin_widget class=”WP_Nav_Menu_Widget”]”,”after_widget”:”

","before_title":"<h3 class="widget-title">","after_title":"</h3>","widget_id":"widget-1-0-0"}}” />[/siteorigin_widget]

@import url(https://vergelijkpolitiekestandpunten.nl/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-242399-0-0 , #pgc-242399-1-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-242399-0 , #pl-242399 .so-panel { margin-bottom:30px } #pl-242399 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } @media (max-width:780px){ #pg-242399-0.panel-no-style, #pg-242399-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-242399-1.panel-no-style, #pg-242399-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-242399-0 .panel-grid-cell , #pg-242399-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-242399-0 .panel-grid-cell , #pg-242399-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pl-242399 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-242399 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-242399 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Politici. Bookmark de permalink .