Prinsjesdag

Op Prinsjesdag leest koning Willem-Alexander in zijn functie als staatshoofd, namens de regering de troonrede voor. In de troonrede schetst de regering hoe het gaat met Nederland en wat de belangrijkste plannen van de regering zijn voor het komende jaar.  Leg de troonrede gerust langs de standpunten van de politieke partijen.. Succes!

Klik hier voor informatie over Prinsjesdag.

Of leer het Wilhelmus!

Kies een standpunt in de menubalk en klik dan op het logo van een partij.

Partijen met duidelijke Standpunten.

logo-christen-unie-002 cda-logo-150x150 partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-small logo-sp-002 logo_50plus denk2 logo-groen-links-002 logo-d66-002 logo-pvda-002 logo-sgp-002 logo-vvd-002

Geen duidelijke standpunten wel verkiezingsprogramma.

pvv2 forum-voor-democratieimages


Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Er komen standpunten bij en er vallen af. Ook de websites van de politieke partijen veranderen regelmatig. Dat heeft soms consequenties voor de verbindingen.  Regelmatig worden de aansluitingen nagekeken en hersteld, maar daar zit wel enige tijd tussen. Als een standpunt niet meer op de menubalk staat, wordt hij niet meer bijgewerkt. Hij staat nog wel bij de oude standpunten, zie onderaan deze pagina. Onder het bericht staat de datum waarop hij het laatst is bijgewerkt.

Bereid je voor op de verkiezingen. Vergelijk van te voren de standpunten van de politieke partijen, vorm je een beeld van hun beloften. Kijk naar inhoud, visie, deskundigheid en betrouwbaarheid. Om het makkelijk te maken staan hier al veel standpunten van de politieke partij bij elkaar.  Geen samenvattingen, maar je gaat rechtstreeks naar hun website. Kijk uiteraard ook verder op hun sites. Dit geeft vaak een goed beeld over hun werk en hun passie.

Vaak hebben partijen geen standpunt over een bepaald thema, maar hebben ze wel veel informatie over wat zij van dat punt vinden en wat zij daarvoor hebben gedaan. Kijk onder het kopje standpunten bij de informatie over hun acties voor dat punt.  Soms sta je versteld.

Vergelijk de verkiezingsbeloften met hun standpunten. Als daar geen standpunten of activiteiten over zijn, vraag je dan af waarvoor deze partij er wel een punt voor heeft gemaakt in zijn verkiezingsprogramma.

Dit is geen commerciële website, de reclame is slechts bedoeld om de kosten te dekken.

Heb je een thema, een suggestie of een nieuwe link naar een standpunt, geef het door via twitter: @standpunten of stuur een bericht naar: standpunten@hotmail.com

Maak je stem tot een Succes.

Deze pagina is bijgewerkt op 11-08-2017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.